015 257 5000
verkoop@carpartsdiscount.nl

Over Carpartsdiscount

De laagste prijzen voor nieuwe merkonderdelen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de levering van auto onderdelen aan zowel garagebedrijven als particulieren. Door slim voorraadbeheer, scherpe inkoop (in binnen- en buitenland) en lage overhead zijn wij in staat om te leveren tegen de laagst mogelijke prijs.

Wij versturen door het gehele land via PostNL. Uw bestelling wordt veelal de volgende dag al thuis bezorgd. U kunt er ook voor kiezen om de bestelde artikelen af te halen.

Carpartsdiscount.nl levert vervangingsonderdelen van bekende merken tegen zéér scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vraag een gratis offerte aan of bel ons geheel vrijblijvend op 015 2575000 (ma-za bekijk openingstijden).

Onze winkel

  • Onze winkel Den Haag

Wat Kunt U Verwachten ?

Wij zijn er voor de garage én de particulier die op zoek is naar voordelige onderdelen van uitstekende kwaliteit. We voeren een zeer ruim assortiment, waarvan veel ook direct uit voorraad leverbaar.

  • Snelle levering

    Wij versturen onze pakketen met PostNL. Voor 3 uur besteld? Volgende dag in huis! (mits op voorraad). Wij zijn gevestigd in Den Haag (ypenburg). Afhalen kan uiteraard ook.

  • Deskundig personeel

    Wij zijn er voor onze klanten. Heeft u vragen? Twijfel niet en bel of mail ons. Op openingstijden kunt u ook gebruik maken van de Chatfunctie op de website.

  • Hoge Kwaliteit

    Wij leveren aftermarket onderdelen van hoge kwaliteit. Afhankelijk van het merk krijgt u 1, 2 of 3 jaar garantie.

Greep uit onze leveranciers