015 257 5000
verkoop@carpartsdiscount.nl
Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden mits voorradig. Mocht het product niet op voorraad zijn of in bestelling staan krijgt u hierover een bericht. U kunt de levertijd van een artikel aanvragen door op de productpagina onder het tabje "vragen?" naar de levertijd te vragen.
U kunt Uw bestelling ook afhalen bij ons magazijn (u betaalt geen verzendkosten).
Selecteer op de bestelpagina "Afhalen".
Na uw akkoord op een offerte wordt uw bestelling ingepakt en ontvangt u per email een track&trace code waarin u uw bestelling kunt volgen.
Mits uw bestelling nog niet verzonden is kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Speciaal bestelde artikelen kunnen helaas niet retour en dus ook niet geannuleerd worden. Uw bestelling wijzigen kan totdat wij het pakket afleveren bij PostNL.
Indien u artikelen wenst terug te sturen binnen 14 dagen, levert u het pakket af bij een PostNL filiaal/agentschap. U koopt hiertoe een pakketzegel. Alleen goederen die binnen 14 dagen retour zijn gekomen en waarvan vooraf niet duidelijk is aangegeven dat hier afwijkende regels voor gelden, worden geaccepteerd. Indien niet langer in de originele verpakking, beplakt, beschreven, of gebruikt, worden artikelen niet gecrediteerd
U ontvangt een offerte van de door uw aangevraagde auto onderdelen. U voert de betaling uit en geeft uw afleveradres op en uw bestelling wordt direct ingepakt.
Als u de offerte eenmaal heeft bevestigd (via telefoon of email) kan de bestelling worden opgehaald. Wij geven u aan wanneer e.e.a. klaarligt. U kunt contant betalen of pinnen. Creditcard wordt niet geaccepteerd.
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
  1. iDeal
  2. Vooruitbetaling met Bank of Giro
  3. Contant aan de postbezorger (= onder Rembours)
  4. Pinnen bij afhaalbalie (Den Haag)
  5. Contant bij afhaalbalie (Den Haag)
99% van onze bestellingen verzenden wij moet PostNL.
  1. Standaard dag levering (PostNL)
  2. Contant aan de postbezorger (= onder Rembours)
  3. Pinnen bij afhaalbalie (Den Haag)
  4. Contant bij afhaalbalie (Den Haag)
Verzendkosten binnen Nederland: 6,95 euro
Rembourszending binnen Nederland: 15,00 euro
Verzendkosten naar Belgie: 20,00 euro
Bestelling afhalen? U betaalt geen verzendkosten.
Afhankelijk van het product, merk en artikelcode krijgt u 1,2 of zelfs 3 jaar garantie.
Wij zoeken op basis van kenteken en/of auto gegevens en selecteren voor u de juiste auto onderdelen. Mocht het uiteindelijk toch niet passen gaan wij samen met u opzoek naar het juiste artikel.