Carpartsdiscount

automaterialen

AANDRIJFAS, HOMOKINEET

Aandrijfas of homokineet voordelig en snel in huis.

Een aandrijfas is een homokineet wielzijde en een homokineet bakzijde , verbonden door een verbindingsas. De homokineet wielzijde is het meest gevoelige deel van de aandrijfas. De homokineet wielzijde wordt dan ook het meest vervangen. Een tikkend geluid bij het nemen van een bocht wijst meestal op een defecte homokineet wielzijde. In de meeste gevallen is deze homokineet los te koop en te vervangen. In een aantal gevallen (vooral bij Franse auto’s met ABS) is het bijna onmogelijk de homokineet te vervangen en moet de gehele aandrijfas worden vernieuwd.

AANDRIJFAS

Gereviseerde aandrijfas

Een aandrijfas vervangen is geen ingewikkelde ingreep. In veel gevallen koopt u een gereviseerde aandrijfas. Deze as doet niet onder voor een nieuwe aandrijfas en wordt verkocht met garantie. De gereviseerde aandrijfas is niet van nieuw te onderscheiden, mitskomend van een bekend revisiebedrijf. Een revisie aandrijfas wordt in de branche aangeduid als ruilartikel. Dit betekent dat bij de aanschaf, verlangd wordt dat u de oude aandrijfas, compleet inlevert. In de gevallen dat de oude aandrijfas later wordt ingeleverd, is statiegeld verschuldigd. Dit statiegeld wordt terugbetaald als de assen bij de leverancier worden terugbezorgd. Op de revisie as geeft u natuurlijk garantie.

Snel een prijsopgave ontvangen? vul het formulier in

Nieuwe aandrijfas

In veel gevallen is er ook een nieuwe aandrijfas leverbaar. Het grote voordeel hiervan is dat de oude aandrijfas niet behoeft te worden ingeleverd. Een nieuwe aandrijfas wordt geleverd met garantie.


HOMOKINEET

Een homokineet wordt praktisch alleen als nieuw onderdeel verkocht. Voor de meeste auto’s is er wel een homokineet leverbaar voor de wielzijde. Er zijn vele merken die kwalitatief niet voor elkaar onderdoen. Voor de meest verkochte homokineten is er een kwalitatief uitstekende budgetversie leverbaar voor prijzen vanaf 49,50 inclusief BTW. Benieuwd of wij ook voor uw auto een goedkope homokineet kunnen leveren, vraag dan gratis om een geheel vrijblijvende offerte.

Carpartsdiscount heeft wellicht het grootste leveringsprogramma op het gebied van aandrijfassen en homokineten van de Benelux. Aarzel niet en vraag nu een gratis offerte aan voor de homokineet of aandrijfas.

Bel nu of vul het offerte formulier in

Prijzen opvragen

Vraag gratis en zonder enige verplichting een offerte aan.

Welk onderdeel zoekt u?

of

Laatste nieuws

Contact informatie

Carpartsdiscount
Henricuskade 81
2497 NB Den Haag
T 015-2575000
E verkoop@carpartsdiscount.nl